Меню
Изготвили: Мед. сестра С. Машалова
Касиер-домакин Е. Желязкова
Утвърдил: Директор С. Минева
СЕДМИЧНО МЕНЮ ЗА ПЕРИОДА 18.11 - 22.11.2024 г
ДЕН | ЗАКУСКА | ПОДКР. ЗАКУСКА 10:00-10:30 ч. | ОБЯД | СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА |
ПОНЕДЕЛНИК | 1.Макарони с масло и сирене Мл. г. |
Плод Ябълки | 1. Супа пиле 2.Грах яхния 3. Морков 4. Хляб добруджа Мл. г | 1.Сандвич с масло и конфитюр 2. Айрян Мл. г. |
ДЕН | ЗАКУСКА | ПОДКР. ЗАКУСКА 10:00-10:30 ч. | ОБЯД | СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА |
ВТОРНИК | 1.Сандвич със сирене 2. Чай с мед и лимон Мл.г. |
Плод Ябълки | 1.Млечна супа 2.Ризото с пиле 3.Краставица 4.Хляб добруджа Мл.г.я.. | 1.Крем нишесте 2. Бисквита Мл. г. |
ДЕН | ЗАКУСКА | ПОДКР. ЗАКУСКА 10:00-10:30 ч. | ОБЯД | СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА |
СРЯДА
| 1.Корнфлекс с прясно мляко Мл.г |
Плод Круши | 1.Супа леща по манастирски 2.Кюфтета по чирпански 3. Краставица 4. Хляб добруджа Я.мл. г. | 1.Сандвич с масло и чубрица 2. Айрян Мл. г. |
ДЕН | ЗАКУСКА | ПОДКР. ЗАКУСКА 10:00-10:30 ч. | ОБЯД | СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА |
ЧЕТВЪРТЪК
| 1.Сандвич с яйчен пастет 2. Прясно мляко Мл. я. г. |
Плод Круши | 1. Супа борш с месо 2.Картофи яхния 3. Краставица 4. Хляб добруджа | 1.Кисело мляко с бисквити мл.г. |
ДЕН | ЗАКУСКА | ПОДКР. ЗАКУСКА 10:00-10:30 ч. | ОБЯД | СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА |
Петък
| 1. Сандвич с масло и кашкавал 2. Чай с мед и лимон Мл.г. |
Плод Круши
| 1.Супа от риба 2. Пица с кайма 3.Морков 4. Хляб пълнозърнест Мл.г.я | 1.Мляко с грис Мл.г. |
Съгласно регламент /ЕС/ Но 1169/2011 г. на Европейския парламент и на съвета от 25.10.2011 г.
ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХРАНИТЕ
ИНФОРМИРАМЕ ВИ, ЧЕ ПРЕДОСТАВЕНИТЕ ХРАНИ СЪДЪРЖАТ ПРОДУКТИ, СЪДЪРЖАЩИ АЛЕРГЕНИ
1. Зърнени култури, съдържащи глутен, а именно: пшеница, овес, както и продукти от тях
2. Яйца и продукти от тях
3. Риба
4. Мляко и млечни продукти.
ЛЕГЕНДА:
Глутен - /Г/
Яйца - /Я/
Риба - /Р/
Мляко и млечни продукти - /МЛ/