Меню
Изготвили: Мед. сестра С. Машалова
Касиер-домакин Е. Желязкова
Утвърдил: Директор С. Минева
СЕДМИЧНО МЕНЮ ЗА ПЕРИОДА 15.04.24 -19.04.24г.
ДЕН | ЗАКУСКА | ПОДКР. ЗАКУСКА 10:00-10:30 ч. | ОБЯД | СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА |
ПОНЕДЕЛНИК | 1.Кус – кус със сирене Мл. г. | Плод Ябълки | 1.Супа борш с месо 2. Грах яхния 3. Морков 4. Хляб Добруджа мл.г.я | 1.Сандвич сладък пастет 2. Айрян Мл.г. |
ДЕН | ЗАКУСКА | ПОДКР. ЗАКУСКА 10:00-10:30 ч. | ОБЯД | СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА |
ВТОРНИК | 1.Сандвич яйчен пастет 2. Чай с мед и лимон мл.г. | Плод Ябълки | 1.Супа от домати 2. Пиле с картофи 3. Краставица 4. Хляб Добруджа мл.г.я | 1.Мляко с ориз |
ДЕН | ЗАКУСКА | ПОДКР. ЗАКУСКА 10:00-10:30 ч. | ОБЯД | СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА |
СРЯДА
| 1.Корнфлекс с прясно мляко Г.мл. | Плод круши | 1. Супа пиле 2. Боб яхния 3.Морков 4. Хляб добруджа Мл. г.я. | 1.Сандвич с кашкавал 2. Айрян Мл. г. |
ДЕН | ЗАКУСКА | ПОДКР. ЗАКУСКА 10:00-10:30 ч. | ОБЯД | СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА |
ЧЕТВЪРТЪК
| 1.Сандвич със сирене 2. Чай с мед и лимон Г.мл. | Плод Банани | 1. Таратор 2.Пълнени чушки с кайма и ориз 3. Морков 4. Пълнозърнест хляб Я.мл. г. | 1.Мляко с грис |
ДЕН | ЗАКУСКА | ПОДКР. ЗАКУСКА 10:00-10:30 ч. | ОБЯД | СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА |
ПЕТЪК
| 1.Сандвич с масло, лютеница и сирене 2. Чай с мед и лимон Мл. г. |
Плод Банани | 1.Супа риба 2.Спагети с кайма 3. Морков 4. Хляб добруджа Мл.я.г.р. | 1.Кисело мляко с бисквити Мл.г |
Съгласно регламент /ЕС/ Но 1169/2011 г. на Европейския парламент и на съвета от 25.10.2011 г.
ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХРАНИТЕ
ИНФОРМИРАМЕ ВИ, ЧЕ ПРЕДОСТАВЕНИТЕ ХРАНИ СЪДЪРЖАТ ПРОДУКТИ, СЪДЪРЖАЩИ АЛЕРГЕНИ
1. Зърнени култури, съдържащи глутен, а именно: пшеница, овес, както и продукти от тях
2. Яйца и продукти от тях
3. Риба
4. Мляко и млечни продукти.
ЛЕГЕНДА:
Глутен - /Г/
Яйца - /Я/
Риба - /Р/
Мляко и млечни продукти - /МЛ/