Меню

beans_2.png

Изготвили: Мед. сестра С. Машалова
Касиер-домакин Е. Желязкова
Утвърдил: Директор С. Минева

СЕДМИЧНО МЕНЮ ЗА ПЕРИОДА 15.04.24 -19.04.24г.


ДЕН

ЗАКУСКА


ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

 

ПОНЕДЕЛНИК

1.Кус – кус със сирене

Мл. г.

Плод

Ябълки

1.Супа борш с месо

2. Грах яхния

3. Морков

4. Хляб Добруджа

мл.г.я

1.Сандвич сладък пастет

2. Айрян

Мл.г.

 


ДЕН

ЗАКУСКА


ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

 

ВТОРНИК

1.Сандвич яйчен пастет

2. Чай с мед и лимон

мл.г.

Плод

 Ябълки

1.Супа от домати

2. Пиле с картофи

3. Краставица

4. Хляб Добруджа

мл.г.я

1.Мляко с ориз

 

 

ДЕН

ЗАКУСКА

ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

 

СРЯДА

 

 

1.Корнфлекс с прясно мляко

Г.мл.

Плод

круши

1. Супа пиле

2. Боб яхния

3.Морков

4. Хляб добруджа

Мл. г.я.

1.Сандвич с кашкавал

2. Айрян

Мл. г.

 

 

ДЕН

ЗАКУСКА

ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.


ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

ЧЕТВЪРТЪК

 

1.Сандвич със сирене

2. Чай с мед и лимон

Г.мл.

Плод

Банани

1. Таратор

2.Пълнени чушки с кайма и ориз

3. Морков

4. Пълнозърнест хляб

Я.мл. г.

1.Мляко с грис

ДЕН

ЗАКУСКА

ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

ПЕТЪК

 

1.Сандвич с масло, лютеница и сирене

2. Чай с мед и лимон

Мл. г.

 

 Плод 

Банани

    


1.Супа риба

2.Спагети с кайма

3. Морков

4. Хляб добруджа

    

Мл.я.г.р.

1.Кисело мляко с бисквити

Мл.г

Съгласно регламент /ЕС/ Но 1169/2011 г. на Европейския парламент и на съвета от 25.10.2011 г.

ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХРАНИТЕ

ИНФОРМИРАМЕ ВИ, ЧЕ ПРЕДОСТАВЕНИТЕ ХРАНИ СЪДЪРЖАТ ПРОДУКТИ, СЪДЪРЖАЩИ АЛЕРГЕНИ
1. Зърнени култури, съдържащи глутен, а именно: пшеница, овес, както и продукти от тях
2. Яйца и продукти от тях
3. Риба
4. Мляко и млечни продукти.

ЛЕГЕНДА:
Глутен - /Г/
Яйца - /Я/
Риба - /Р/
Мляко и млечни продукти - /МЛ/

menu_right-550.png