Меню

Изготвили: Мед. сестра С. Машалова
Касиер-домакин Е. Желязкова
Утвърдил: Директор С. Минева
СЕДМИЧНО МЕНЮ ЗА ПЕРИОДА 25.09 -29.09.2023г.
ДЕН | ЗАКУСКА | ПОДКР. ЗАКУСКА 10:00-10:30 ч. | ОБЯД | СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА |
ПОНЕДЕЛНИК | 1.Макарони със сирене Мл.г. | Плод диня | 1. Супа топчета 2.Леща яхния 3. Морков 4. Хляб Пълнозърнест Мл.г.я. | 1.Бисквитена торта Мл.г. |
ДЕН | ЗАКУСКА | ПОДКР. ЗАКУСКА 10:00-10:30 ч. | ОБЯД | СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА |
ВТОРНИК | 1.Сандвич със сирене 2. Чай с мед и лимон мл.г. | Плод ябълка | 1. Таратор 2. Кюфтета по чирпански 3. Морков 4. Хляб Добруджа мл.г. | 1. Мляко с ориз Мл. г. |
ДЕН | ЗАКУСКА | ПОДКР. ЗАКУСКА 10:00-10:30 ч. | ОБЯД | СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА |
СРЯДА
| 1. Корнфлекс с прясно мляко Мл. г. | Плод праскова | 1. Супа пиле 2. Огретен от картофи 3. Морков 4. Хляб добруджа Мл. г. | 1. Сандвич с кашкавал 2. Айрян Мл. г. |
ДЕН | ЗАКУСКА | ПОДКР. ЗАКУСКА 10:00-10:30 ч. | ОБЯД | СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА |
ЧЕТВЪРТЪК
| 1.Сандвич с масло и чубрица,варено яйце 2. Чай с лимон и мед Г.мл. | Плод праскова | 1. Таратор 2. Пълнени чушки с кайма 3. Морков 4. Пълнозърнест хляб Я.мл. г. | 1.Мляко с грис мл.г. |
ДЕН | ЗАКУСКА | ПОДКР. ЗАКУСКА 10:00-10:30 ч. | ОБЯД | СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА | |
ПЕТЪК
| 1.Сандвич с лютеница 2. Чай Мл. г. |
Плод диня |
| 1.Кисело мляко с бисквити Мл.г |
Съгласно регламент /ЕС/ Но 1169/2011 г. на Европейския парламент и на съвета от 25.10.2011 г.
ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХРАНИТЕ
ИНФОРМИРАМЕ ВИ, ЧЕ ПРЕДОСТАВЕНИТЕ ХРАНИ СЪДЪРЖАТ ПРОДУКТИ, СЪДЪРЖАЩИ АЛЕРГЕНИ
1. Зърнени култури, съдържащи глутен, а именно: пшеница, овес, както и продукти от тях
2. Яйца и продукти от тях
3. Риба
4. Мляко и млечни продукти.
ЛЕГЕНДА:
Глутен - /Г/
Яйца - /Я/
Риба - /Р/
Мляко и млечни продукти - /МЛ/
