Меню

beans_2.png

Изготвили: Мед. сестра С. Машалова
Касиер-домакин Е. Желязкова
Утвърдил: Директор С. Минева

СЕДМИЧНО МЕНЮ ЗА ПЕРИОДА 14.10.24 - 18.10.24г


ДЕН

ЗАКУСКА


ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

 

ПОНЕДЕЛНИК

1.Кус – кус със сирене

Мл. г.

   Плод

Грозде

1.Супа пиле

2.Боб яхния

3. Краставица

4. Хляб Добруджа

мл.г.я

1.Сандвич с мед и масло

2.Айрян

Мл.г.

 



ДЕН

ЗАКУСКА


ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

 

ВТОРНИК

1.Сандвич със сирене

2. Прясно мляко

мл.г.я

 

  

   

    

  

   

Плод

Ябълка

1.Крем супа от зелен фасул

2.Пиле с картофи

3. Морков

4. Хляб Добруджа

мл.г.

1.Мляко с грис

Мл. г.

 


 

ДЕН

ЗАКУСКА

ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

 

СРЯДА

 

 

1. Сандвич с яйчен пастет

2. Чай с мед и лимон

Мл. г.

  

   

   

   

   

     Плод

Ябълка

1. Супа от свинско месо

2. Спанак с ориз

3. Краставица

4. Хляб Добруджа

Мл. г.я

1. Крем от кисело мляко и бисквити

Мл.г.

 

 

ДЕН

ЗАКУСКА

ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.


ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

ЧЕТВЪРТЪК

 

1.Корнфлекс с прясно мляко

Мл.г.

    

 

  

Плод

Круша

1. Доматена супа

2.Пай с месо

3. Морков

4. Хляб пълнозърнест

Мл. г. р. я

1.Сандвич с кашкавал

2. Айрян

Мл. г.


ДЕН

ЗАКУСКА

ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.


ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

Петък

 

1.Сандвич с масло и шарена сол

2. Чай с мед и лимон

Мл. г.

    

    

   

        Плод

Круша

   

     

1. Супа с риба

2. Спагети с кайма

3. Морков

Мл. г. я.

1.Мляко с ориз

Мл. г.


Съгласно регламент /ЕС/ Но 1169/2011 г. на Европейския парламент и на съвета от 25.10.2011 г.

ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХРАНИТЕ

ИНФОРМИРАМЕ ВИ, ЧЕ ПРЕДОСТАВЕНИТЕ ХРАНИ СЪДЪРЖАТ ПРОДУКТИ, СЪДЪРЖАЩИ АЛЕРГЕНИ
1. Зърнени култури, съдържащи глутен, а именно: пшеница, овес, както и продукти от тях
2. Яйца и продукти от тях
3. Риба
4. Мляко и млечни продукти.

ЛЕГЕНДА:
Глутен - /Г/
Яйца - /Я/
Риба - /Р/
Мляко и млечни продукти - /МЛ/

menu_right-550.png