Меню

beans_2.png

Изготвили: Мед. сестра С. Машалова
Касиер-домакин Е. Желязкова
Утвърдил: Директор С. Минева

СЕДМИЧНО МЕНЮ ЗА ПЕРИОДА 19.02.24 -23.02.24г.

ДЕН

ЗАКУСКА


ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

 

ПОНЕДЕЛНИК

1.Макарони със

сирене

Мл.г.

Плод

портокали

1.Супа пиле

2.Леща яхния

3. Морков

4. Хляб

Пълнозърнест

Мл.г.я.

1.Кисело мляко с

конфитюр и

бисквити

Мл. г.

 

ДЕН

ЗАКУСКА


ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

 

ВТОРНИК

1.Корнфлекс с

прясно мляко

мл.г.

Плод

портокали

1.Крем супа от

зеленчуци

2. Пиле с ориз

3. Морков

4. Хляб Добруджа

мл.г.

1.Сандвич с

кашкавал

2. Айрян

Мл. г.я

 

 

ДЕН

ЗАКУСКА

ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

 

СРЯДА

 

 

1.Сандвич с

масло и чубрица

варено яйце

2. Чай с мед и

лимон

Г.мл.я

Плод

ябълка

1. Супа борш с

месо

2. Боб яхния

3. Краставица

4. Хляб добруджа

Мл. г.

1.Мляко с грис

Мл. г.

 

 

ДЕН

ЗАКУСКА

ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.


ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

ЧЕТВЪРТЪК

 

1.Сандвич със

сирене

2. Прясно мляко

Г.мл.

Плод

банани

1.Крем супа от

грах

2.Кюфтета по

чирпански

3.Краставица

4. Пълнозърнест

хляб

Я.мл. г.

1. Крем нишесте

Мл. г.

ДЕН

ЗАКУСКА

ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

ПЕТЪК

 

1.Сандвич с

масло и

лютеница

2. Чай с мед и

лимон

Мл. г.

 

Плод

банани

    


1.Супа от риба

2. Огретен от

картофи

3. Морков

4. Хляб добруджа

Мл.я.г.

1.Мляко с ориз

Мл.г

Съгласно регламент /ЕС/ Но 1169/2011 г. на Европейския парламент и на съвета от 25.10.2011 г.

ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХРАНИТЕ

ИНФОРМИРАМЕ ВИ, ЧЕ ПРЕДОСТАВЕНИТЕ ХРАНИ СЪДЪРЖАТ ПРОДУКТИ, СЪДЪРЖАЩИ АЛЕРГЕНИ
1. Зърнени култури, съдържащи глутен, а именно: пшеница, овес, както и продукти от тях
2. Яйца и продукти от тях
3. Риба
4. Мляко и млечни продукти.

ЛЕГЕНДА:
Глутен - /Г/
Яйца - /Я/
Риба - /Р/
Мляко и млечни продукти - /МЛ/

menu_right-550.png