Меню

beans_2.png

Изготвили: Мед. сестра С. Машалова
Касиер-домакин Е. Желязкова
Утвърдил: Директор С. Минева

СЕДМИЧНО МЕНЮ ЗА ПЕРИОДА 25.09 -29.09.2023г.

ДЕН

ЗАКУСКА


ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

 

ПОНЕДЕЛНИК

1.Макарони със

сирене

Мл.г.

Плод

диня

1. Супа топчета

2.Леща яхния

3. Морков

4. Хляб

Пълнозърнест

Мл.г.я.

1.Бисквитена торта

Мл.г.

 

ДЕН

ЗАКУСКА


ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

 

ВТОРНИК

1.Сандвич със

сирене

2. Чай с мед и

лимон

мл.г.

Плод ябълка

1. Таратор

2. Кюфтета по

чирпански

3. Морков

4. Хляб Добруджа

мл.г.

1. Мляко с ориз

Мл. г.

 

 

ДЕН

ЗАКУСКА

ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

 

СРЯДА

 

 

1. Корнфлекс с

прясно мляко

Мл. г.

Плод

праскова

1. Супа пиле

2. Огретен от

картофи

3. Морков

4. Хляб добруджа

Мл. г.

1. Сандвич с

кашкавал

2. Айрян

Мл. г.

 

 

ДЕН

ЗАКУСКА

ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.


ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

ЧЕТВЪРТЪК

 

1.Сандвич с

масло и

чубрица,варено

яйце

2. Чай с лимон и

мед

Г.мл.

Плод

праскова

1. Таратор

2. Пълнени чушки

с кайма

3. Морков

4. Пълнозърнест

хляб

Я.мл. г.

1.Мляко с грис

мл.г.

ДЕН

ЗАКУСКА

ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

ПЕТЪК

 

1.Сандвич с

лютеница

2. Чай

Мл. г.

 

Плод

диня

    


1. Супа от риба

2. Грах яхния

3. Морков

4. Хляб добруджа

Мл.я.г.

1.Кисело мляко с

бисквити

Мл.г

Съгласно регламент /ЕС/ Но 1169/2011 г. на Европейския парламент и на съвета от 25.10.2011 г.

ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХРАНИТЕ

ИНФОРМИРАМЕ ВИ, ЧЕ ПРЕДОСТАВЕНИТЕ ХРАНИ СЪДЪРЖАТ ПРОДУКТИ, СЪДЪРЖАЩИ АЛЕРГЕНИ
1. Зърнени култури, съдържащи глутен, а именно: пшеница, овес, както и продукти от тях
2. Яйца и продукти от тях
3. Риба
4. Мляко и млечни продукти.

ЛЕГЕНДА:
Глутен - /Г/
Яйца - /Я/
Риба - /Р/
Мляко и млечни продукти - /МЛ/

menu_right-550.png