Меню

beans_2.png

Изготвили: Мед. сестра С. Машалова
Касиер-домакин Е. Желязкова
Утвърдил: Директор С. Минева

СЕДМИЧНО МЕНЮ ЗА ПЕРИОД 28.06-02.07.2021 г.

ДЕН

ЗАКУСКА

ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

 

 

ПОНЕДЕЛНИК

 

1.Макарони с масло и сирене

мл.г.

   

Плод

круша 

1.Телешко варено мл.

2. Картофи яхния

3. Краставица

4. Хляб добр. г. 

1. Сандвич с масло и сирене

2. Айрян мл.

Хл. добр. г.

ДЕН

ЗАКУСКА

ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

 

ВТОРНИК

1.Сандвич с пастет

 2. Чай с мед и лимон

Хл.пълн. г  

 

Плод

круша

1.Таратор мл.

2. Пиле по селски

3. Морков

4. Хл. пълн. г

 

1.Крем нишесте 

 


 

ДЕН

ЗАКУСКА

ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

 

СРЯДА

 

 

1.Корнфлекс с прясно мляко

мл.г.

Плод ябълки 

 

1.Борш с месо.

2 .Боб яхния 

3.Краставица

4. Хл. добруджа гл.

 

1.Кекс

2. Айрян мл.я

Хл. добр

ДЕН

ЗАКУСКА

ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

ЧЕТВЪРТЪК

 

1.Сандвич с масло и кашкавал мл.

2. Чай с мед и лимон

Хл. добр. г

.

Плод

ябълка

 

1.Супа от риба мл.я.р

2. Зеле с ориз

3. Морков

4.Хляб добр.

1. Сандвич с масло и чубрица

2. Айрян

Хл. добр.

                      

ДЕН

ЗАКУСКА

ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

ПЕТЪК

 

1.Печен сандвич със сирене и яйце мл.

2. Чай с мед и лимон

Хл. добруджа гл.

 

Плод банан

1.Таратор мл.я.

2. Спагети с кайма 

3. Краставица

4. Хляб добруджа гл.

  
 

1.Мляко с грис мл.я

 
.

 

Съгласно регламент /ЕС/ Но 1169/2011 г. на Европейския парламент и на съвета от 25.10.2011 г.

ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХРАНИТЕ

ИНФОРМИРАМЕ ВИ, ЧЕ ПРЕДОСТАВЕНИТЕ ХРАНИ СЪДЪРЖАТ ПРОДУКТИ, СЪДЪРЖАЩИ АЛЕРГЕНИ
1. Зърнени култури, съдържащи глутен, а именно: пшеница, овес, както и продукти от тях
2. Яйца и продукти от тях
3. Риба
4. Мляко и млечни продукти.

ЛЕГЕНДА:
Глутен - /Г/
Яйца - /Я/
Риба - /Р/
Мляко и млечни продукти - /МЛ/

menu_right-550.png