Меню

beans_2.png

Изготвили: Мед. сестра С. Машалова
Касиер-домакин Е. Желязкова
Утвърдил: Директор С. Минева

СЕДМИЧНО МЕНЮ ЗА ПЕРИОДА 29.05-02.06.2023г.

ДЕН

ЗАКУСКА

ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

 

 

ПОНЕДЕЛНИК

 

1. Макарони със сирене

Мл. г.

 

 

Мл. г.

.


Плод

ябълки

1. Курбан чорба 2. Яхния от боб 3. Морков
4. Хляб Добруджа Мл. я. г.




1. Сандвич с масло и чубрица 2. Айрян

Мл. г.

ДЕН

ЗАКУСКА


ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

 

ВТОРНИК

1.Сандвич с кашкавал

2. Чай с мед и лимон

мл.г.


 

Плод

круша

1.Супа от домати
2. Свинско с ориз
3. Морков
4. Хляб Пълнозърнест

Я.мл.г.

1. Крем нишесте 2. Айрян

Мл. г.

 

 

ДЕН

ЗАКУСКА

ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

 

СРЯДА

 

 

1.Корнфлекс с прясно мляко

Г.мл.

Плод

ябълка

1. Супа пиле
2. Грах яхния
3. Морков
4. Хляб Добруджа

Мл.я.г.

 

1.Кекс с прясно мляко
2. Айрян

мл.г.

 

 

ДЕН

ЗАКУСКА

ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.


ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

ЧЕТВЪРТЪК

 

1.Сандвич шопски хайвер

2.Чай с лимон и мед

мл.г. я

Плод

банан

1. Крем супа от картофи
2. Зелеви сърми 3. Морков

4. Пълнозърнест хляб Я.мл. г.

1.Мляко с грис

Мл. г.

ДЕН

ЗАКУСКА

ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

ПЕТЪК

 

1.Сандвич с масло и лютеница
2. Чай с лимон и мед

Мл.гл.

 

Плод

круша

    


1.Супа от риба 2.Огретен от зеленчуци
3. Морков

4. Хляб добруджа

Я.мл.р

 


.

1.Мляко с ориз

Мл.гл.

Съгласно регламент /ЕС/ Но 1169/2011 г. на Европейския парламент и на съвета от 25.10.2011 г.

ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХРАНИТЕ

ИНФОРМИРАМЕ ВИ, ЧЕ ПРЕДОСТАВЕНИТЕ ХРАНИ СЪДЪРЖАТ ПРОДУКТИ, СЪДЪРЖАЩИ АЛЕРГЕНИ
1. Зърнени култури, съдържащи глутен, а именно: пшеница, овес, както и продукти от тях
2. Яйца и продукти от тях
3. Риба
4. Мляко и млечни продукти.

ЛЕГЕНДА:
Глутен - /Г/
Яйца - /Я/
Риба - /Р/
Мляко и млечни продукти - /МЛ/

menu_right-550.png