Меню
Изготвили: Мед. сестра С. Машалова
Касиер-домакин Е. Желязкова
Утвърдил: Директор С. Минева
СЕДМИЧНО МЕНЮ ЗА ПЕРИОДА 14.10.24 - 18.10.24г
ДЕН | ЗАКУСКА | ПОДКР. ЗАКУСКА 10:00-10:30 ч. | ОБЯД | СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА |
ПОНЕДЕЛНИК | 1.Кус – кус със сирене Мл. г. | Плод Грозде | 1.Супа пиле 2.Боб яхния 3. Краставица 4. Хляб Добруджа мл.г.я | 1.Сандвич с мед и масло 2.Айрян Мл.г. |
ДЕН | ЗАКУСКА | ПОДКР. ЗАКУСКА 10:00-10:30 ч. | ОБЯД | СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА |
ВТОРНИК | 1.Сандвич със сирене 2. Прясно мляко мл.г.я |
Плод Ябълка | 1.Крем супа от зелен фасул 2.Пиле с картофи 3. Морков 4. Хляб Добруджа мл.г. | 1.Мляко с грис Мл. г. |
ДЕН | ЗАКУСКА | ПОДКР. ЗАКУСКА 10:00-10:30 ч. | ОБЯД | СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА |
СРЯДА
| 1. Сандвич с яйчен пастет 2. Чай с мед и лимон Мл. г. |
Плод Ябълка | 1. Супа от свинско месо 2. Спанак с ориз 3. Краставица 4. Хляб Добруджа Мл. г.я | 1. Крем от кисело мляко и бисквити Мл.г. |
ДЕН | ЗАКУСКА | ПОДКР. ЗАКУСКА 10:00-10:30 ч. | ОБЯД | СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА |
ЧЕТВЪРТЪК
| 1.Корнфлекс с прясно мляко Мл.г. |
Плод Круша | 1. Доматена супа 2.Пай с месо 3. Морков 4. Хляб пълнозърнест Мл. г. р. я | 1.Сандвич с кашкавал 2. Айрян Мл. г. |
ДЕН | ЗАКУСКА | ПОДКР. ЗАКУСКА 10:00-10:30 ч. | ОБЯД | СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА |
Петък
| 1.Сандвич с масло и шарена сол 2. Чай с мед и лимон Мл. г. |
Плод Круша
| 1. Супа с риба 2. Спагети с кайма 3. Морков Мл. г. я. | 1.Мляко с ориз Мл. г. |
Съгласно регламент /ЕС/ Но 1169/2011 г. на Европейския парламент и на съвета от 25.10.2011 г.
ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХРАНИТЕ
ИНФОРМИРАМЕ ВИ, ЧЕ ПРЕДОСТАВЕНИТЕ ХРАНИ СЪДЪРЖАТ ПРОДУКТИ, СЪДЪРЖАЩИ АЛЕРГЕНИ
1. Зърнени култури, съдържащи глутен, а именно: пшеница, овес, както и продукти от тях
2. Яйца и продукти от тях
3. Риба
4. Мляко и млечни продукти.
ЛЕГЕНДА:
Глутен - /Г/
Яйца - /Я/
Риба - /Р/
Мляко и млечни продукти - /МЛ/