Меню

beans_2.png

Изготвили: Мед. сестра С. Машалова
Касиер-домакин Е. Желязкова
Утвърдил: Директор С. Минева

СЕДМИЧНО МЕНЮ ЗА ПЕРИОДА 01.07.24 05.07.24г.


ДЕН

ЗАКУСКА


ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

 

ПОНЕДЕЛНИК

1.кус - кус със сирене

Мл. г.

   Плод

Ябълка

1. Крем супа от тиквички

2. Пиле с ориз

3. Морков

4. Хляб Добруджа

мл.г.я

1.Сандвич с мед и масло

2. Айрян

Мл.г.

 


ДЕН

ЗАКУСКА


ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

 

ВТОРНИК

1.Сандвич с масло и сирене

2. Чай с мед и лимон

мл.г.

 

  

    Плод

Диня

1. Таратор

2.Кебап с пюре от картофи

3. Краставица

4. Хляб Добруджа

мл.г.я

1.Крем нишесте

Мл. г.

 

 

ДЕН

ЗАКУСКА

ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

 

СРЯДА

 

 

1. Корнфлекс с прясно мляко

Мл. г.

  

   

     Плод

Диня

1.Таратор

2. Вегетарианска мусака

3. Краставица

4. Хляб Добруджа

Мл. г.я

1. Кекс

2. Айрян

Мл.г.

 

 

ДЕН

ЗАКУСКА

ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.


ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

ЧЕТВЪРТЪК

 

1. Сандвич с масло и шарена сол

2. Прясно мляко

Г.мл.я


.

    

    

   

      Плод

Диня

1. Таратор

2. Кюфтета, задушени зеленчуци

3. Морков

4. Пълнозърнест хляб

Я.мл. г.

1.Мляко с ориз

Мл. г.

ДЕН

ЗАКУСКА

ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

ПЕТЪК

 

1. Сандвич с масло и лютеница

2. Чай с мед и лимон

Мл. г.

 


  

Плод

Диня


1. Супа от риба със застройка

2.Боб яхния

3. Краставица

Мл. г. я

1.Кисело мляко с бисквити

Мл. г.

Съгласно регламент /ЕС/ Но 1169/2011 г. на Европейския парламент и на съвета от 25.10.2011 г.

ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХРАНИТЕ

ИНФОРМИРАМЕ ВИ, ЧЕ ПРЕДОСТАВЕНИТЕ ХРАНИ СЪДЪРЖАТ ПРОДУКТИ, СЪДЪРЖАЩИ АЛЕРГЕНИ
1. Зърнени култури, съдържащи глутен, а именно: пшеница, овес, както и продукти от тях
2. Яйца и продукти от тях
3. Риба
4. Мляко и млечни продукти.

ЛЕГЕНДА:
Глутен - /Г/
Яйца - /Я/
Риба - /Р/
Мляко и млечни продукти - /МЛ/

menu_right-550.png