Касиер-домакин Е. Желязкова
Утвърдил: Директор С. Минева
Закуска
1.Макарони със сирене
Мл. г.
Подкр. закуска
10:00-10:30 ч.
Плод – ябълка
Обяд
1.Супа от пиле
2.Яхния от леща
3.Салата от моркови
4.Хляб добруджа
Мл.г.я.
Следобедна закуска
1.Сандвич сладък пастет
2.Айрян
Мл.г.я.
Закуска
1.Сандвич с масло и чубрица
2.Варено яйце
3.Чай с мед и лимон
Мл.г.я
Подкр. закуска
10:00-10:30 ч.
Плод – Банан
Обяд
1.Зеленчукова супа
2.Пиле с картофи
3.Салата от краставици
4.Хляб пълнозърнест
Мл. г.я
Следобедна закуска
1.Мляко с ориз
Мл. г.
Закуска
1.Сандвич със сирене и масло
2.Чай с мед и лимон
Мл.г
Подкр. закуска
10:00-10:30 ч.
Плод – Банан
Обяд
1.Таратор
2.Огретен от зеленчуци
3.Салата от краставици
4.Хляб добруджа
Я.мл. г.
Следобедна закуска
1.Кисело мляко с бисквити
Мл. г.
Закуска
1.Корнфлекс с прясно мляко
Мл. г
Подкр. закуска
10:00-10:30 ч.
Плод – Круша
Обяд
1.Таратор
2.Кебап върху ориз
3.Салата от моркови
4.Хляб пълнозърнест
Мл. г.
Следобедна закуска
1.Мляко с Грис
Мл.г.
Закуска
1.Сандвич с лютеница и сирене
2.Чай с мед и лимон
Мл.г.
Подкр. закуска
10:00-10:30 ч.
Плод – Круша
Обяд
1.Супа от риба
2.Пица с кайма
3.Салата от моркови
4.Хляб пълнозърнест
мл. г.я.
Следобедна закуска
1.Крем нишесте
Мл. г.
Съгласно регламент /ЕС/ Но 1169/2011 г. на Европейския парламент и на съвета от 25.10.2011 г.
ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХРАНИТЕ
ИНФОРМИРАМЕ ВИ, ЧЕ ПРЕДОСТАВЕНИТЕ ХРАНИ СЪДЪРЖАТ ПРОДУКТИ, СЪДЪРЖАЩИ АЛЕРГЕНИ
1. Зърнени култури, съдържащи глутен, а именно: пшеница, овес, както и продукти от тях
2. Яйца и продукти от тях
3. Риба
4. Мляко и млечни продукти.
ЛЕГЕНДА:
Глутен – /Г/, Яйца – /Я/, Риба – /Р/, Мляко и млечни продукти – /МЛ/
Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри Вашето преживяване. Виж повече