ДГ 62 Зорница

Седмично меню

Касиер-домакин Е. Желязкова
Утвърдил: Директор С. Минева

Седмично меню за периода 28.04 - 02.05.2025 г

Понеделник

Закуска
1.Макарони със сирене

Мл.г.

Подкр. закуска
10:00-10:30 ч.
Плод – ябълки

Обяд
1.Супа от пиле
2.Леща яхния
3.Салата от морков
4.Хляб добруджа

мл.г.я

Следобедна закуска
1.Крем от кисело мляко с конфитюр и бисквити

Мл.г.

Вторник

Закуска
1.Сандвич с шопски хайвер
2.Чай с мед и лимон

Мл.я.г.

Подкр. закуска
10:00-10:30 ч.
Плод – ябълки

Обяд
1.Таратор
2.Пиле с картофи
3.Салата от краставици
4.Хляб пълнозърнест

Мл.я.г.

Следобедна закуска
1.Мляко с грис

Мл.г.

Сряда

Закуска
1.Корнфлекс с прясно мляко

Мл. г.

Подкр. закуска
10:00-10:30 ч.
Плод – Круши

Обяд
1.Супа борш с месо
2.Тиквички с ориз
3.Салата от моркови
4.Хляб добруджа

Я.мл. г.

Мл. г.я

Следобедна закуска
1.Сандвич с кашкавал
2.Айрян

Мл.г.

Четвъртък

Почивен ден

Петък

Закуска
1.Сандвич с масло и чубрица
2.Чай с мед и лимон

Мл. г.

Подкр. закуска
10:00-10:30 ч.
Плод – ябълка

Обяд
1.Супа от риба
2.Задушено прясно зеле
3.Салата от моркови
4.Хляб пълнозърнест

Следобедна закуска
1.Мляко с ориз

Мл. г.

Съгласно регламент /ЕС/ Но 1169/2011 г. на Европейския парламент и на съвета от 25.10.2011 г.

ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХРАНИТЕ

ИНФОРМИРАМЕ ВИ, ЧЕ ПРЕДОСТАВЕНИТЕ ХРАНИ СЪДЪРЖАТ ПРОДУКТИ, СЪДЪРЖАЩИ АЛЕРГЕНИ
1. Зърнени култури, съдържащи глутен, а именно: пшеница, овес, както и продукти от тях
2. Яйца и продукти от тях
3. Риба
4. Мляко и млечни продукти.

ЛЕГЕНДА:
Глутен – /Г/, Яйца – /Я/, Риба – /Р/, Мляко и млечни продукти – /МЛ/