ДГ 62 Зорница

Седмично меню

Касиер-домакин Е. Желязкова
Утвърдил: Директор С. Минева

Седмично меню за периода 03.02 - 07.02.2025 г

Понеделник

Закуска
1.Кус – кус с масло и сирене

Мл. г.

Подкр. закуска
10:00-10:30 ч.
Плод – Портокал

Обяд

1.Свинско варено
2.Спанак с ориз
3.Морков
4.Хляб добруджа

мл.г.

Следобедна закуска

1.Сандвич с масло и конфитюр
2.Айрян

Мл.г.

Вторник

Закуска

1.Сандвич със сирене
2.Чай с мед и лимон

Мл.я.г.

Подкр. закуска
10:00-10:30 ч.
Плод – Портокал

Обяд

1.Крем супа от домати
2.Задушени хапки от пилешко месо със сос пюре
3.Краставица
4.Хляб пълнозърнест

Следобедна закуска
Мляко с грис

Мл.г.

Сряда

Закуска
1.Корнфлекс с прясно мляко

Мл.г.

Подкр. закуска
10:00-10:30 ч.
Плод – Ябълки

Обяд

1.Курбан чорба
2.Леща яхния
3.Морков
4.Хляб добруджа

Я.мл. г.

Следобедна закуска

1.Питки със сирене
2.Айрян

Мл.г.

Четвъртък

Закуска

1.Печен сандвич с масло  и кашкавал
2.Чай с мед и лимон

Мл. я. г.

Подкр. закуска
10:00-10:30 ч.
Плод – Ябълки

Обяд

1.Супа от домати
2.Мусака с кайма и картофи
3.Краставица
4.Хляб пълнозърнест

Я.мл. г.

Следобедна закуска

1.Крем нишесте

Мл. г.

Петък

Закуска

1.Сандвич с масло и лютеница
2.Чай с мед и лимон

Мл. г.

Подкр. закуска
10:00-10:30 ч.
Плод – Круши

Обяд

1.Супа от риба
2.Пица с кайма
3.Морков
4.Хляб пълнозърнест

Мл. г. я.

Следобедна закуска

1.Кисело мляко с бисквити

Мл. г.

Съгласно регламент /ЕС/ Но 1169/2011 г. на Европейския парламент и на съвета от 25.10.2011 г.

ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХРАНИТЕ

ИНФОРМИРАМЕ ВИ, ЧЕ ПРЕДОСТАВЕНИТЕ ХРАНИ СЪДЪРЖАТ ПРОДУКТИ, СЪДЪРЖАЩИ АЛЕРГЕНИ
1. Зърнени култури, съдържащи глутен, а именно: пшеница, овес, както и продукти от тях
2. Яйца и продукти от тях
3. Риба
4. Мляко и млечни продукти.

ЛЕГЕНДА:
Глутен – /Г/, Яйца – /Я/, Риба – /Р/, Мляко и млечни продукти – /МЛ/