Касиер-домакин Е. Желязкова
Утвърдил: Директор С. Минева
Закуска
1.Кус – кус с масло и сирене
Мл. г.
Подкр. закуска
10:00-10:30 ч.
Плод – Портокал
Обяд
1.Свинско варено
2.Спанак с ориз
3.Морков
4.Хляб добруджа
мл.г.
Следобедна закуска
1.Сандвич с масло и конфитюр
2.Айрян
Мл.г.
Закуска
1.Сандвич със сирене
2.Чай с мед и лимон
Мл.я.г.
Подкр. закуска
10:00-10:30 ч.
Плод – Портокал
Обяд
1.Крем супа от домати
2.Задушени хапки от пилешко месо със сос пюре
3.Краставица
4.Хляб пълнозърнест
Следобедна закуска
Мляко с грис
Мл.г.
Закуска
1.Корнфлекс с прясно мляко
Мл.г.
Подкр. закуска
10:00-10:30 ч.
Плод – Ябълки
Обяд
1.Курбан чорба
2.Леща яхния
3.Морков
4.Хляб добруджа
Я.мл. г.
Следобедна закуска
1.Питки със сирене
2.Айрян
Мл.г.
Закуска
1.Печен сандвич с масло и кашкавал
2.Чай с мед и лимон
Мл. я. г.
Подкр. закуска
10:00-10:30 ч.
Плод – Ябълки
Обяд
1.Супа от домати
2.Мусака с кайма и картофи
3.Краставица
4.Хляб пълнозърнест
Я.мл. г.
Следобедна закуска
1.Крем нишесте
Мл. г.
Закуска
1.Сандвич с масло и лютеница
2.Чай с мед и лимон
Мл. г.
Подкр. закуска
10:00-10:30 ч.
Плод – Круши
Обяд
1.Супа от риба
2.Пица с кайма
3.Морков
4.Хляб пълнозърнест
Мл. г. я.
Следобедна закуска
1.Кисело мляко с бисквити
Мл. г.
Съгласно регламент /ЕС/ Но 1169/2011 г. на Европейския парламент и на съвета от 25.10.2011 г.
ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХРАНИТЕ
ИНФОРМИРАМЕ ВИ, ЧЕ ПРЕДОСТАВЕНИТЕ ХРАНИ СЪДЪРЖАТ ПРОДУКТИ, СЪДЪРЖАЩИ АЛЕРГЕНИ
1. Зърнени култури, съдържащи глутен, а именно: пшеница, овес, както и продукти от тях
2. Яйца и продукти от тях
3. Риба
4. Мляко и млечни продукти.
ЛЕГЕНДА:
Глутен – /Г/, Яйца – /Я/, Риба – /Р/, Мляко и млечни продукти – /МЛ/
Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри Вашето преживяване. Виж повече