ДГ 62 Зорница

Седмично меню

Касиер-домакин Е. Желязкова
Утвърдил: Директор С. Минева

Седмично меню за периода 27.05 - 30.05.2025 г

Понеделник

ПОЧИВЕН ДЕН

Вторник

Закуска
1.Корнфлекс с прясно мляко

Мл.г.я

Подкр. закуска
10:00-10:30 ч.
Плод – Банан

Обяд
1.Супа от пиле
2.Яхния от леща
3.Салата от моркови
4.Хляб пълнозърнест

Следобедна закуска
1.Сандвич с масло и чубрица
2.Айрян

Мл. г.

Сряда

Закуска
1.Сандвич със сирене и масло
2.Чай с мед и лимон

Мл.г

Подкр. закуска
10:00-10:30 ч.
Плод – Банан

Обяд
1.Таратор
2.Пълнени чушки с кайма и ориз
3.Салата от краставици
4.Хляб добруджа

Я.мл. г.

Следобедна закуска
1.Мляко с грис

Мл. г.

Четвъртък

Закуска
1.Сандвич с масло и кашкавал
2.Чай с мед и лимон

Мл. г

Подкр. закуска
10:00-10:30 ч.
Плод – Круша

Обяд
1.Крем супа от картофи
2.Пиле с прясно зеле
3.Салата от моркови
4.Хляб пълнозърнест

Мл. г.

Следобедна закуска

1.Кисело мляко с бисквити

Мл.г.

Петък

Закуска
1.Сандвич с лютеница и сирене
2.Чай с мед и лимон

Мл.г.

Подкр. закуска
10:00-10:30 ч.
Плод – Круша

Обяд
1.Супа от риба
2.Спанак с ориз
3.Салата от моркови
4.Хляб пълнозърнест

мл. г.я.

Следобедна закуска
1.Крем нишесте

Мл. г.

Съгласно регламент /ЕС/ Но 1169/2011 г. на Европейския парламент и на съвета от 25.10.2011 г.

ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХРАНИТЕ

ИНФОРМИРАМЕ ВИ, ЧЕ ПРЕДОСТАВЕНИТЕ ХРАНИ СЪДЪРЖАТ ПРОДУКТИ, СЪДЪРЖАЩИ АЛЕРГЕНИ
1. Зърнени култури, съдържащи глутен, а именно: пшеница, овес, както и продукти от тях
2. Яйца и продукти от тях
3. Риба
4. Мляко и млечни продукти.

ЛЕГЕНДА:
Глутен – /Г/, Яйца – /Я/, Риба – /Р/, Мляко и млечни продукти – /МЛ/