Меню
Изготвили: Мед. сестра С. Машалова
Касиер-домакин Е. Желязкова
Утвърдил: Директор С. Минева
СЕДМИЧНО МЕНЮ ЗА ПЕРИОДА 18.03.24 -22.03.24г.
ДЕН | ЗАКУСКА | ПОДКР. ЗАКУСКА 10:00-10:30 ч. | ОБЯД | СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА |
ПОНЕДЕЛНИК | 1.Корнфлекс с прясно мляко | мандарини | 1.Супа от пиле 2. Боб яхния 3. Морков 4. Хляб Добруджа | 1.Сандвич със сирене 2. Айрян |
ДЕН | ЗАКУСКА | ПОДКР. ЗАКУСКА 10:00-10:30 ч. | ОБЯД | СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА |
ВТОРНИК | 1.Сандвич с кашкавал 2. Чай с мед и лимон | Плод круши | 1.Млечна супа 2. Свинско месо с кисело зеле 3. Морков 4. Хляб Добруджа | 1.Бисквитена торта 2. Айрян Мл. г.я |
ДЕН | ЗАКУСКА | ПОДКР. ЗАКУСКА 10:00-10:30 ч. | ОБЯД | СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА |
СРЯДА
| 1.Сандвич с пастет от яйца и сирене 2. Чай с мед и лимон | Плод круши | 1. Супа топчета 2. Грах яхния 3.Морков 4. Хляб добруджа Мл. г. | 1.Мляко с грис Мл. г. |
ДЕН | ЗАКУСКА | ПОДКР. ЗАКУСКА 10:00-10:30 ч. | ОБЯД | СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА |
ЧЕТВЪРТЪК
| 1.Сандвич родопска закуска 2. Чай с мед и лимон Г.мл. | Плод ябълка | 1.Крем супа от зеленчуци 2.Мусака с кайма и картофи 3. Морков 4. Пълнозърнест хляб Я.мл. г. | 1.Мляко с ориз Мл. г. |
ДЕН | ЗАКУСКА | ПОДКР. ЗАКУСКА 10:00-10:30 ч. | ОБЯД | СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА |
ПЕТЪК
| 1.Сандвич с масло и чубрица 2. Чай с мед и лимон Мл. г. |
Плод ябълка | 1.Супа от риба 2. Огретен от зеленчуци 3. Морков 4. Хляб добруджа Мл.я.г. | 1.Кисело мляко с конфитюр и бисквити Мл.г |
Съгласно регламент /ЕС/ Но 1169/2011 г. на Европейския парламент и на съвета от 25.10.2011 г.
ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХРАНИТЕ
ИНФОРМИРАМЕ ВИ, ЧЕ ПРЕДОСТАВЕНИТЕ ХРАНИ СЪДЪРЖАТ ПРОДУКТИ, СЪДЪРЖАЩИ АЛЕРГЕНИ
1. Зърнени култури, съдържащи глутен, а именно: пшеница, овес, както и продукти от тях
2. Яйца и продукти от тях
3. Риба
4. Мляко и млечни продукти.
ЛЕГЕНДА:
Глутен - /Г/
Яйца - /Я/
Риба - /Р/
Мляко и млечни продукти - /МЛ/