Меню

beans_2.png

Изготвили: Мед. сестра С. Машалова
Касиер-домакин Е. Желязкова
Утвърдил: Директор С. Минева

СЕДМИЧНО МЕНЮ ЗА ПЕРИОДА 18.03.24 -22.03.24г.

ДЕН

ЗАКУСКА


ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

 

ПОНЕДЕЛНИК

1.Корнфлекс с прясно мляко

мандарини

1.Супа от пиле

2. Боб яхния

3. Морков

4. Хляб Добруджа

1.Сандвич със сирене

2. Айрян

 

ДЕН

ЗАКУСКА


ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

 

ВТОРНИК

1.Сандвич с кашкавал

2. Чай с мед и лимон

Плод

круши

1.Млечна супа

2. Свинско месо с кисело зеле

3. Морков

4. Хляб Добруджа

1.Бисквитена торта

2. Айрян

Мл. г.я

 

 

ДЕН

ЗАКУСКА

ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

 

СРЯДА

 

 

1.Сандвич с пастет от яйца и сирене

2. Чай с мед и лимон

Плод

круши

1. Супа топчета

2. Грах яхния

3.Морков

4. Хляб добруджа

Мл. г.

1.Мляко с грис

Мл. г.

 

 

ДЕН

ЗАКУСКА

ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.


ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

ЧЕТВЪРТЪК

 

1.Сандвич родопска закуска

2. Чай с мед и лимон

Г.мл.

Плод

ябълка

1.Крем супа от зеленчуци

2.Мусака с кайма и картофи

3. Морков

4. Пълнозърнест хляб

Я.мл. г.

1.Мляко с ориз

Мл. г.

ДЕН

ЗАКУСКА

ПОДКР. ЗАКУСКА

10:00-10:30 ч.

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

ЗАКУСКА

ПЕТЪК

 

1.Сандвич с

масло и чубрица

2. Чай с мед и

лимон

Мл. г.

 

Плод

ябълка

    


1.Супа от риба

2. Огретен от зеленчуци

3. Морков

4. Хляб добруджа

      

Мл.я.г.

1.Кисело мляко с конфитюр и бисквити

Мл.г

Съгласно регламент /ЕС/ Но 1169/2011 г. на Европейския парламент и на съвета от 25.10.2011 г.

ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХРАНИТЕ

ИНФОРМИРАМЕ ВИ, ЧЕ ПРЕДОСТАВЕНИТЕ ХРАНИ СЪДЪРЖАТ ПРОДУКТИ, СЪДЪРЖАЩИ АЛЕРГЕНИ
1. Зърнени култури, съдържащи глутен, а именно: пшеница, овес, както и продукти от тях
2. Яйца и продукти от тях
3. Риба
4. Мляко и млечни продукти.

ЛЕГЕНДА:
Глутен - /Г/
Яйца - /Я/
Риба - /Р/
Мляко и млечни продукти - /МЛ/

menu_right-550.png